Samsung lancerer SmartThings Pro

SmartThings er en velkendt navn inden for smart home verdenen hos private personer. Nu er Samsung klar med SmartThings skrædersyet til hoteller, butikker og kontorer.


13. juni 2024 | Sune Kuntz

Samsung lancerer SmartThings Pro.

Samsung SmartThings er én af de store, populære spillere på smart home markedet. SmartThings startede som et selvstændigt firma i 2012, men blev købt af Samsung i 2014.

Siden har Samsung redesignet app’en to gange, med det seneste redesign i 2021. Begge gange har der været delte meninger om beslutningen.

Nu har Samsung lanceret det seneste skud på SmartThings stammen med SmartThings Pro.

Heldigvis er SmartThings Pro ikke en brugerbetalt version af SmartThings, men et tilbud til hoteller, butikker og businesses.

Med SmartThings Pro vil det være muligt at overvåge strømforbruget hos et firma, et hotelværelse eller en butik. Derudover har Samsung samarbejdet med blandt andre Aqara, som i forvejen har en masse smart enheder til brug i hoteller. Idéen er, at man som businessejer kan fjernmonitorere og styre dele af en kontorbygning, butik eller hotel.

Derudover har Samsung udviklet et nyt web interface, som giver et overblik i form af et dashboard. Der er på nuværende tidspunkt dog ikke snak om at frigive dashboardet til hjemmebrug.

Dashboardet Samsung har udviklet til SmartThings Pro.
Med SmartThings Pro har Samsung udviklet et web dashboard.

E-paper skærme til SmartThings

Udover en ny SmartThings platform, så har Samsung også vist nye skærme frem – også disse er til businesses.

E-Paper skærme fra Samsung.
E-Paper skærmene fra Samsung kan tilpasses af brugeren og opdateres over WiFi.

En af de mere interessante skærme, er deres farve E-paper skærme. Samsung giver selv eksemplet at hænge skærmen op i en forretning, så man på den måde kan fremvise tilbud. Skærmen kommer med sin egen app, så en forretning hurtigt kan opdatere skærmen.

E-paper skærme har den fordel, at de ligner rigtigt papir. Man kan altså ikke se forskel på en printet plakat og en E-paper skærm.Skriv en kommentar


Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu.

© Positron 2024