RANDOM: Danmark nævnt af Apple

Apple afholdte i går aftes deres årlige WWDC konference. Mange af de rygtede features og funktioner viste sig at holde vand. Hvad der dog ikke var spået var, at Apple hele to gange valgte at inkludere Danmark i præsentationen.


11. juni 2024 | Sune Kuntz

WWDC 2024

Ved Apples WWDC konference, som blev afholdt i går aftes, havde Apple traditionen tro en klargjort en livestream af de nyeste funktioner til Apples devices.

Apple havde i år fokus på alle deres styresystemer: iOS, iPad OS, tvOS, watchOS, og Vision OS. Her blev mange nye og længe rygtede funktioner vist frem.

Ved to lejligheder i livestreamen kunne man se, at Danmark indgik fremvisningen af nye funktioner.

Den første gang Danmark vises frem, er ved fremvisningen af fjernkontrol af en andens iPad. Funktionen skal hjælpe mindre tekniske personer med at få hjælp af for eksempel et familiemedlem, hvis de skulle have behov.

Her kan man kortvarigt se, at personen i videoen har tilføjet et Apple Maps widget som viser Aarhus.

Det kan være svært at se, men på Maps widgeten står der "Aarhus".
Det kan være svært at se, men på Maps widgeten står der “Aarhus”.

Næste sted i livestreamen at Danmark nævnes, er ved fremvisningen af de nye notestagningsfunktioner på iPad. Her kan man på iPad’en tage noter i egen håndskrift, så herefter finskrives.

Det er her, at personen i fremvisningen undersøger muligheden for at lave gode, danske kanelsnegle. Personen har også tegnet Danebro.

Her kan personen se, at der researches i gode danske kanelsnegle.
Her kan personen se, at der researches i gode danske kanelsnegle.

Ikke første gang, at Apple ser mod Danmark

Tidligere på året var Tim Cook i København, hvor han blandt andet mødtes med Rasmus Brohave og Lukas Graham.

Helt tilbage i 2008 kørte Apple også en reklame for iPod Touch, hvor sangen Around the Bend af det danske band The Asteroids Galaxy Tour blev benyttet som baggrundsmusik. Mon Apple ser mere mod Danmark i fremtiden? Det kunne i hvert fald være rart, hvis Apple Vision Pro engang fandt vej hertil…

Se WWDC 2024

Hvis du missede Apples livestream af WWDC 2024, så kan du se den herunder.

© Positron 2024