Opdatering gør Philips Hue app’en optimeret til tablets

Hue app’en er blevet lettere at bruge, hvis man bruger den på tablets. Signify (som står bag Philips Hue) har nemlig sendt en ny opdatering ud, som optimerer interfacet til større skærme.


15. marts 2024 | Sune Kuntz

Hue app til tablets.

En nye opdatering til Philips Hue app’en har optimeret interfacet til tablets. Indtil nu har Hue app’en på tablets blot været en forstøret udgave af app’en som den ser ud på iPhone og Android telefoner, hvilket ikke har været optimalt.

Hue app som den ser ud på telefoner.

Hue app på telefoner. Indtil nu, har tablets haft samme interface.

Nu har app’en altså fået en makeover, hvis man åbner den på tablets. De seneste opdateringsnoter fortæller intet om et nyt design, kun at der har været mindre fejlrettelser, så præcis hvornår det nye interface er kommet, er uvidst. Hue app’en fra screenshotet har veresion 5.12.0, så om ikke andet er denne version kompatibel med det nye interface

Versionummer af Hue app.

App’en er nu sat op, så ens rum forbliver på venstre side af skærmen, mens højre side af skærmen viser ens lamper og pærer i rummet. Det er altså lettere at justere lyset i alle rum, uden at forlade det rum man er i. Ikoner, knapper og andre interaktive elementer har ikke ændret udseende.

Udover opdateringen af forsiden, så ligner app’en ellers sig selv. Alle undersider har samme udseender som på telefonen, blev på en større skærm. Det nye interface kommer, netop som Google er begyndt at fokusere på tablets igen. Google har selv opdateret en række af deres apps – deriblandt Google Home, hvis nye interface ligner den nye Hue opdatering – da de med deres Google Pixel Tablet forsøger at gøre Android tablets mere attraktive. Philips Hue har altid været kendt som et brand, som vedligeholder deres produkter. Derfor er det også godt at se, at der bliver kastet opmærksomhed mod større skærme.

© Positron 2024