Google advarer om “noget særligt”

En banner på Google Store advarer om noget særligt d.12 september. Hvorvidt vi skal forvente nyt fra Google eller om det blot er et udsalg, ved vi ikke endnu.


3. september 2023 | Sune Kuntz

Screenshot af Google Store.

Går man i øjeblikket ind på store.google.com, så bliver man mødt med en banner i toppen med beskeden om at Google “pakker noget særligt ud” d.12 september. Google har historisk afsløret nye Pixel telefoner omkring oktober, så det er sandsynligvis noget andet der er i gære. Da vi ikke venter nyt hardware, er det mest sandsynlige at Google kommer til at køre en masse tilbud.
Pixel 8 allerede lækket

Om der er noget ekstra med i år i Pixel lanceringen i anledningen af fødselsdagen, er der indtil videre ikke noget der tyder på. Google er notorisk for at være dårlige til at holde på hemmeligheder, så hvis andet end blot Pixel telefoner var i støbeskeen, var det nok lækket alleredet.

Screenshot af Google Store.
Læg mærke til banneren i toppen af skærmen.

Pixel 8 allerede lækket

Det seneste eksempel på Google dårlige evne til at holde på hemmeligheder er Pixel 8 Pro. Google er nemlig selv kommet til at lække den på deres egen online store. Her blev et billede af en endnu ikke udgivet Pixel telefon spottet, og efterfølgende hurtigt fjernet fra siden igen.

KILDE: Google.

Google event d.4 oktober

Ventetiden til de nye telefoner (og et nyt ur, måske?) er ikke så lang. Google har allerede inviteret pressen til et in-person event d.4 oktober. I klassisk Google stil, prikker de samtidigt til iPhone for først at få USB-C i år.

© Positron 2024